Početna stranicaPortalPretraľnikRegistracijaLogin

Share | 
 

 Vježba ~ Azra

Go down 
Go to page : 1, 2, 3  Next
Autor/icaPoruka
Rhianna
Administratorica
avatar

Female
Broj postova : 3775
Lokacija : Field of paper flowers
Knjiga : Lavovi Al'rassana ~G.G.Kay
Lik : Jehana

PostajNaslov: Vježba ~ Azra   26/4/2008, 20:12

Početak kraja
~by Azra

"Bella" opet sam je pozvao s oprezom ,pokušavajući ovaj put za promjenu predvidjeti kako će reagirati. Ona me samo nejasno, i krajnje čudno pogledala svojim krupnim, čokoladno-smeđim očima, koje mi nisu sve uvijek govorile, ali ovaj put je bilo drugačije. Mogao sam osjetiti nejasnoću njezinih misli, ishitrene ubrzane uplašene otkucaje njenog srca koje je polako počelo vjerovati u najapsurdniju stvar na svijetu. Da je ne volim, da je ne želim. Vidio sam da mi počinje vjerovati, znao sam to iz njenih odjednom povrijeđenih očiju, punih boli. Upitao sam se što da učinim u tom zastrašujućem i napetom trenutku kada sam napokon po praznom, mrtvom pogledu njenih očiju i srcu koje je nakratko prestalo kucati, i onda se opet počelo boriti da kuca sa spoznajom da je ne želim više, sve povjerovala.
"Ako ti tako želiš." napokon je prozborila, vidno pogođena, a njezino lijepo lice izgubilo je sjaj, i gomilu osjećaja koji bi se izmjenjivali i otkrivali njezinu intimu koju je željela sakriti. Bilo mi je nesnosno raditi joj ovo, gadio sam se sam sebi iz dna duše, znao sam da je moj život od ovog trenutka prestao, ponovno je nestalo mjesečine iz mog do ovog trenutka, sretnog života. Znao sam točno kakav će moj život biti od ovog dana...puko preživljavanje iz dana u dan, nastojao sam ne razmišljati o tome, no bezuspješno, gorka spoznaja grube istine bljesnula mi je umom. Ali nije važno. Ovako je najbolje za nju, ne mogu joj više ugrožavati postojanje, kao što sam dosad to nesvjesno radio, samim tim što postojim, i to što jesam. Mrzio sam se zbog toga, želio sam biti čovjek kao ona, tada bi naš život bio savršen, ali opet da nisam vampir, ne bi je sreo i nikad upoznao. Ipak mi je bila draža prva činjenica.
"Nikad se više neću vratiti, nećeš nikad više čuti ništa o meni, pustit ćemo te na miru" čuo sam svoje sopstvene riječi, koje kao da su potjecale od druge osobe, izgovorene nečijim drugim ustima.
"Zbogom Bella" rekao sam napokon i dopustio očaju da me preuzme, posljednji je put pogledavši...
"Edwarde" začuo sam tihi šapat od kojeg sam zatreperio. Okrenuo sam se ne rekavši ništa, kao ni ona, nastavila me gledati molećivim pogledom od kojeg mi se duša kidala.
Njezin pogled upozorio me na nešto što sam joj zaboravio spomenuti.
"Bella, nemoj učiniti ništa glupo" opomenuo sam je ,i dopustio grubim crtama lica da se malo smekšaju, kako bi uvidjela da govorim iskreno. Odgovorila mi je potvrdno, a oči su joj postale mrtve, a lice poprimilo neprirodnu žutu boju, koja me natjerala da se zabrinem. Preko volje sam se okrenuo i nestao u sjeni tamne šume , koja je zloslutno nagovještavala naš budući odvojeni život. U dubini duše sam se nadao da će me brzo preboljeti, da će biti sigurna u svome malom jednostavnom životu u Forksu, samo Belli je to bio izazov, ali znao sam da će biti sigurnija bez mene, a uostalom dala mi je riječ. Nastojao sam ne razmišljati previše o činjenici što bi se desilo kada bi je pogazila. Još uvijek me proganjalo njezino lice, njezin prazan, mrtvi pogled u usamljenoj šumi koja je zlurado i opasno, nagovještavala na promjenu, koja će zauvijek obrisati osmijeh sa mog besmrtnog lica.
Prije nego što sam se snašao, prije nego što sam izašao iz prizme svojih misli, našao sam se ispred svoje, sada bivše jezive kuće. U blizini je veselo žuborio potočić, ne sluteći preokrete koji će se od danas provesti u kući Cullenovih.
U velikoj dvokatnici je vladala tišina, naravno jer je svako od nas vladao savršenom koordinacijom i okretnošću. Naglo sam ušao, ne pogledavši nikog, i odmarširao u sobu, usput u glavi kovitlajući zabrinute misli svoje braće i sestara. Najviše mi je bilo žao mame. Esme je iskreno zavoljela Bellu i već je prihvatila kao dio porodice, mogao sam iščitati njezine nade u vezi nas dvoje, često je znala razmišljati o našem vjenčanju, zajedničkom životu.... Ovako je bolje, podsjetio sam samog sebe, navodeći glavni razlog ove velike žrtve.
Jasperu je bilo gadno, utapao se u kajanju, a misli su se mijenjale da sam ih uspio pohvatati samo u naletima. Razmišljao je što će mi reći, kako će najbliže opisati prekid svoje slabe samokontrole. Nisam se ljutio na njega, nisam mogao, bio mi je brat, i vrlo dobro sam znao što sve vrije ispod te naizgled smirene krinke, ljutnja, bijes, iskušenje, i želja da se otuđi od nas. Morao sam smjesta prekinuti te njegove tihe patnje, jer se ne možemo boriti protiv onog što jesmo. Tupo se zagledavši u zapadni dio svoje sobe, koja je gledala na prekrasnu, vijugavu rijeku tiho sam ga pozvao, i nakon nekoliko trenutaka spazio ga iza sebe, po groznim mislima koje su ga razarale.
Okrenuo sam se da bolje promotrim to naizgled smireno lice, i odjednom se susreo sa još uvijek plamtećim crnim očima, žednim krvi, i utopljenih u mržnji samog sebe, što mora odvojiti brata od djevojke koju voli. Zaustio je da nešto kaže, ja sam naravno znao što želi reći prije nego što je to izustio, htio me obavijestiti da odlazi zauvijek od Cullenovih.
Podigao sam ruku da ga ušutkam, morao sam ga osloboditi te patnje.
"Jaspere, znam sve, ne ideš nikud od nas, ovdje pripadaš i ovdje je tvoje mjesto" rekao sam to suzdržanim, autoritativnim glasom iskreno misleći svaku izrečenu riječ.
"Ali Edwarde, ne mogu te gledati idućih stotinu godina kako patiš zbog nje" očito su svi primijetili kako ne smiju izgovarati njeno ime. Alice ih je očito opomenula.
"Nisi samo ti kriv" nastavio sam govoriti što prije želeći samoću, "Ugrožavamo je samim tim što smo" rekao sam glasom koji je zaključio tu temu. Opet je izustio da nešto kaže.
"Jaspere, želio bih biti malo sam, ako ti ne smeta, i molim te nemoj razmišljati da odeš, nemoj da dodatno brinem i o tome, nisi ti kriv, mogu ti pročitati misli, molim te opusti se, i idi vidi Alice zabrinuta je "napokon sam završio, opet uvidjevši da ga nisam dovoljno uvjerio. Bit će vremena za to, pomislio sam. Razumjet će me. Jasper je samo kimnuo i nečujno napustio sobu. Čuo sam zabrinute misli ostalih, i odlučio ih ignorirati, dopustivši jadu da me potpuno preuzme. Nije mi više ništa bilo važno, jedina solucija mi je bila smrt...to me tješilo, ako postane preteško, znam kako pobjeći od toga. Nije sve izgubljeno, pomislio sam i mračno se osmjehnuo. pazio sam da to ne odlučim, da ne bi izazvao sumnju kod Alice.
Sjetio sam se svih trenutaka provedenih s njom, svih beskrajnih noći provedenih u njenom društvu, crvenilo koje joj bljesne licem kada prozre moje himbe...sjećanja na to bila su mi nesnosna i budila u meni još nova osjećanja koja su mi bila strana, u mojim očima nije bilo više ljepote, smisla, nade u preostali život. Gledao sam njeno prekrasno lice u mislima, na svojim usnama pamtio njezine tople poljupce, osjećao sam se potpuno bespomoćno, i jadno. Poželio sam da sam mrtav. Ali ipak sam se urazumio, morao sam izdržati, to ne b bilo fer prema Carlisleu, prema Alice. Sjetio sam se svih napora koje sam uložio ne bi li urazumio Aliceine grozne misli i depresiju prvih godina njenog novog života. Osjećao sam da mi to ona želi vratiti, i nije pošteno od mene da joj to uskratim. Ali, da, kao i uvijek mislim na druge, kada ću za promjenu učiniti nešto za sebe...? Odjednom mi je sinula ideja, koja kao da se nesvjesno motala po mom svestranom umu, i sada je isplivala na površinu. Bolje je razmotrivši, odlučio sam. Idem. Znao sam da je to moja obaveza, dužnost. Bar joj to dugujem... bilo mi je drago što bar još nešto mogu učiniti za ljubav svog života.

_________________
heart
[Vrh] Go down
http://sjenemagije.blog.hr/
Rhianna
Administratorica
avatar

Female
Broj postova : 3775
Lokacija : Field of paper flowers
Knjiga : Lavovi Al'rassana ~G.G.Kay
Lik : Jehana

PostajNaslov: Re: Vježba ~ Azra   26/4/2008, 20:27

*hvata dah*

Uistinu nisam namjeravala sad pročitati ovu scenu, ali oči su mi zapele na prvoj rečenici i nisam se mogla suzdržati.
Sadržajno - prakički nemam kritika.
Tekst je uvjerljiv, Edward je potpuno svoj, pročitala sam sve u jednom dahu i uživala pritom.
Ako ćemo baš cjepidlačiti... mogu reći da mi nešto sitno ne štima u razgovoru s Jasperom, ali ne mogu točno uperiti prstom u to - ali to je uistinu jedva primjetno.
Možda samo zato jer mi je ostatak teksta bolji...

Našla sam par sitnih greškica, to ti napišem samo zato da ubudeće obratiš pažnju. Pazi na zareze i razmake. U pravilu to dobro pišeš ali par puta ti je pobjegao prvo razmak pa zarez ili dva razmaka oko zareza...moguće da je lapsus.

Citat :
i vrlo dobro sam znao što sve vrije ispod te naizgled smirene krinke, ljutnja, bijes, iskušenje, i želja da se otuđi od nas.
Stavila bih dvotočku iza "krinke"

Ima dvije - tri rečenice koje su mi bile malo preduge u smislu da sam se pogubila u njima - to usporava čitanje.

Budući da je ovo vježba - potrudila sam se naći sve što bi se možda moglo popraviti... i to je to...stvarno ne mogu ništa više naći...

Usprkos ovim sitnim zamjerkama još jednom moram naglasiti da me scena oduševila. Emocije su lijepo uhvaćene i realno opisane. Cullenovi reagiraju kako bi i trebali... jako lijepo složeno i napisano._________________
heart
[Vrh] Go down
http://sjenemagije.blog.hr/
Azra
The hostess
avatar

Female
Broj postova : 2267
Lokacija : over the rainbow :)
Lik : Jace :)

PostajNaslov: Re: Vježba ~ Azra   26/4/2008, 20:32

Hvala, hvala zaista mi je drago sto si mi ukazala na pogreške, i hvala na pohvalama. Za ubuduće znam... Very Happy Very Happy

_________________

"Dreamcatchers come in crochet and lace.."

[Vrh] Go down
Rogue
stanovnik Forksa
avatar

Female
Broj postova : 317
Lokacija : Over the hills and far away
Lik : Emmett

PostajNaslov: Re: Vježba ~ Azra   26/4/2008, 21:59

Meni se ovo, eto, jako sviđa. Edwardovo stajalište. Mislim, u knjizi se prikazuje samo Bella i njena patnja. I Edward je patio.

uglavnom, svaka ti čast. Smile
[Vrh] Go down
http://noldorsko0pile.blog.hr
RockChick
stanovnik Forksa


Female
Broj postova : 17
Lokacija : ispred kompa xD
Lik : Alice Cullen

PostajNaslov: Re:Vježba ~ Azra   26/4/2008, 22:28

wow
ovo je predivno
sve je super
i Edward mi je dobro pogođen
sad me zanima što je to odlučio
hoće li bit nastavka??
[Vrh] Go down
http://rock-chick02.hi5.com
Azra
The hostess
avatar

Female
Broj postova : 2267
Lokacija : over the rainbow :)
Lik : Jace :)

PostajNaslov: Re: Vježba ~ Azra   26/4/2008, 22:30

RockChick je napisao/la:
wow
ovo je predivno
sve je super
i Edward mi je dobro pogođen
sad me zanima što je to odlučio
hoće li bit nastavka??

He, he hvala Very Happy , nisam sigurna da li ću nastaviti pisati, vjerovatno hoće biti drugih scena iz njegove perspektive, pa odlučio je krenuti u lov za victorijom, tj. otići na put (sjetite se dijela u MM kad je alice pričala belli)...žao mi je ako nista to shvatile ... Smile

_________________

"Dreamcatchers come in crochet and lace.."

[Vrh] Go down
RockChick
stanovnik Forksa


Female
Broj postova : 17
Lokacija : ispred kompa xD
Lik : Alice Cullen

PostajNaslov: Re:Vježba ~ Azra   26/4/2008, 22:33

Hvala na obješnjenju Very Happy
Ja sam sasvim zaboravilia na taj dio,al ok meni inače treba malo više da shvatim Very Happy
[Vrh] Go down
http://rock-chick02.hi5.com
Azra
The hostess
avatar

Female
Broj postova : 2267
Lokacija : over the rainbow :)
Lik : Jace :)

PostajNaslov: Re: Vježba ~ Azra   26/4/2008, 22:35

RockChick je napisao/la:
Hvala na obješnjenju Very Happy
Ja sam sasvim zaboravilia na taj dio,al ok meni inače treba malo više da shvatim Very Happy

ma np...samo bi voljela da ubacite i koju kritiku... Very Happy

_________________

"Dreamcatchers come in crochet and lace.."

[Vrh] Go down
Tea
Moderatorica
avatar

Female
Broj postova : 804
Lokacija : Bihać, BiH
Knjiga : Dobar dan, tugo, Lavovi Al-Rassana
Lik : Mersault, Cécile

PostajNaslov: Re: Vježba ~ Azra   26/4/2008, 23:30

ej azra, sorry ali ovdje nema kritike...tako si to slozila, koristila si takve fraze i rijeci, da zaista se ne bi mogla posramiti ni da stephenie ovo procita...
samo tako nastavi...
P.S. slazem se rhinn jer zaista trebas mal paziti na interpunkcijske znakove...( a rekla sam da se to treba ispraviti prije Rolling Eyes )

ma super, nema sto...

_________________
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. (:
[Vrh] Go down
~ eclipse ~
stanovnik Forksa
avatar

Female
Broj postova : 688
Lik : edward ^^

PostajNaslov: Re: Vježba ~ Azra   27/4/2008, 00:10

ja sam ti već prije rekla što mislim o ovom sastavu, ali ponovit ću i sada. odlično si pogodila edwarda.
Citat :
Bilo mi je nesnosno raditi joj ovo, gadio sam se
sam sebi iz dna duše, znao sam da je moj život od ovog trenutka
prestao, ponovno je nestalo mjesečine iz mog do ovog trenutka, sretnog
života. Znao sam točno kakav će moj život biti od ovog dana...puko
preživljavanje iz dana u dan, nastojao sam ne razmišljati o tome, no
bezuspješno, gorka spoznaja grube istine bljesnula mi je umom.
ovo mi je tako tužno. gotovo da mene zaboli, kao da je meni nestalo mjesečine.

samo jedna riječ.. prekrasno
[Vrh] Go down
http://eclipsefan.blog.hr/
Samantha Moore
Dežurna dizajnerica
avatar

Female
Broj postova : 264
Lik : Jacob i Alice

PostajNaslov: Re: Vježba ~ Azra   27/4/2008, 21:44

Prelijepo.
Već smo imali priliku pročitati Bellin doživljaj rastanka,ali ne i Edwardov.Zato
ti iskreno zahvaljujem na ovome.
Opisi,kojih ima na pretek,su vrlo slikoviti i mogu potpuno dočarati sliku.
Edward je ostao Edward(...i na
tome sam također zahvalna Laughing ).
Dočarala si i Jasperovo iskreno kajanje i prikazala odnos Alice i Edwarda,a
da nije bilo niti najkraćeg razgovora među njima.
Znam da je glupo,ali u rečenici:
Ali ipak sam se urazumio, morao sam
izdržati, to ne bi bilo fer prema Carlisleu, prema Alice
,
Riječ fer mi bode oči...kao da
joj nije mjesto tu xD.
Ova mi se rečenica iz nekog razloga posebno sviđa xD:
Mogao sam osjetiti nejasnoću njezinih
misli, ishitrene ubrzane uplašene otkucaje njenog srca koje je polako počelo
vjerovati u najapsurdniju stvar na svijetu.


Sve u sve jako lijepo i jako mi se sviđa hearts .
[Vrh] Go down
http://thenewborn.blog.hr/
booombar
stanovnik Forksa
avatar

Female
Broj postova : 467
Lokacija : zagreb

PostajNaslov: Re: Vježba ~ Azra   27/4/2008, 22:13

Dakle, jako mi se sviđa.. kao i svima uostalom..
Pogotovo mi je super što pišeš o new moonu iz Edwardove perspektive..taj dio nećemo dobiti u Midnight sunu, a jako je zanimljivo ufuravati se u njegovu perspektivu u sve tri knjige.. Nadam se da ćeš još pisati jer stvarno mi je super čitati..pogotovo kad tako dobro uspijevaš uhvatiti edwardov karakter
Citat :
„ Još uvijek me proganjalo njezino lice, njezin prazan, mrtvi pogled u usamljenoj šumi koja je zlurado, nagovještavala na promjenu, koja će zauvijek obrisati osmijeh sa mog besmrtnog lica.“
Ova mi je super rečenica...njezino lice koje će ga još dugo nakon toga proganjati... super pogođeno

Znam da si tražila malo kritike..ali evo nemogu ništa iskopati...sve si super pogodila..evo, možda što se tiče stila..slažem se sa Rihanom da bi neke rečenice bile bolje da su malo kraće..tako bi više doprjele do nas, tj. bile bi upečatljivije.. Ali i ne smeta mi to toliko zato jer si sve jako slikovito opisala i baš sam mogla zamisliti edwarda kako prolazi kroz tu borbu sa samim sobom..
Općenito..kad uspoređujem naše forumske fanfictione i one koje sam čitala na engleskim stranicama...nekako mi se čini da ovdje ljudi puno više uspijevaju prepoznati nijanse odnosa likova... ko zna zašto ali svi koji ste pisali..super vam ide Smile čestitam Smile

Btw Azra..očekujem i nastavak Smile
[Vrh] Go down
Azra
The hostess
avatar

Female
Broj postova : 2267
Lokacija : over the rainbow :)
Lik : Jace :)

PostajNaslov: Re: Vježba ~ Azra   27/4/2008, 22:27

booombar je napisao/la:
Dakle, jako mi se sviđa.. kao i svima uostalom..
Pogotovo mi je super što pišeš o new moonu iz Edwardove perspektive..taj dio nećemo dobiti u Midnight sunu, a jako je zanimljivo ufuravati se u njegovu perspektivu u sve tri knjige.. Nadam se da ćeš još pisati jer stvarno mi je super čitati..pogotovo kad tako dobro uspijevaš uhvatiti edwardov karakter
Citat :
„ Još uvijek me proganjalo njezino lice, njezin prazan, mrtvi pogled u usamljenoj šumi koja je zlurado, nagovještavala na promjenu, koja će zauvijek obrisati osmijeh sa mog besmrtnog lica.“
Ova mi je super rečenica...njezino lice koje će ga još dugo nakon toga proganjati... super pogođeno

Znam da si tražila malo kritike..ali evo nemogu ništa iskopati...sve si super pogodila..evo, možda što se tiče stila..slažem se sa Rihanom da bi neke rečenice bile bolje da su malo kraće..tako bi više doprjele do nas, tj. bile bi upečatljivije.. Ali i ne smeta mi to toliko zato jer si sve jako slikovito opisala i baš sam mogla zamisliti edwarda kako prolazi kroz tu borbu sa samim sobom..
Općenito..kad uspoređujem naše forumske fanfictione i one koje sam čitala na engleskim stranicama...nekako mi se čini da ovdje ljudi puno više uspijevaju prepoznati nijanse odnosa likova... ko zna zašto ali svi koji ste pisali..super vam ide Smile čestitam Smile

Btw Azra..očekujem i nastavak Smile

hvala booombar i ostalima, razmisliću da još nešto napišem iz new moona ili eclipse... Very Happy Very Happy hvala ljudi i na kritikama jer znam sta moram popraviti

_________________

"Dreamcatchers come in crochet and lace.."

[Vrh] Go down
Rose
Paparazzi queen
avatar

Female
Broj postova : 2436
Lik : Jasper :)

PostajNaslov: Re: Vježba ~ Azra   27/4/2008, 22:31

Azra,jedva čekam da napišeš nastavak.
Nisam ni znala kako ovdje ima talentiranih ljudi.
[Vrh] Go down
Azra
The hostess
avatar

Female
Broj postova : 2267
Lokacija : over the rainbow :)
Lik : Jace :)

PostajNaslov: Re: Vježba ~ Azra   27/4/2008, 22:43

ladysara je napisao/la:
Azra,jedva čekam da napišeš nastavak.
Nisam ni znala kako ovdje ima talentiranih ljudi.

čekajte želite nastavak na ovo ili neku drugu scenu?

_________________

"Dreamcatchers come in crochet and lace.."

[Vrh] Go down
booombar
stanovnik Forksa
avatar

Female
Broj postova : 467
Lokacija : zagreb

PostajNaslov: Re: Vježba ~ Azra   27/4/2008, 22:47

ma svejedno..samo piši.. Smile
sad si se uvalila pa hoćemo još..lol
[Vrh] Go down
Rose
Paparazzi queen
avatar

Female
Broj postova : 2436
Lik : Jasper :)

PostajNaslov: Re: Vježba ~ Azra   27/4/2008, 22:49

Azra je napisao/la:
čekajte želite nastavak na ovo ili neku drugu scenu?
Ja bi htjela nastavak ovoga,ti odluči.
[Vrh] Go down
Azra
The hostess
avatar

Female
Broj postova : 2267
Lokacija : over the rainbow :)
Lik : Jace :)

PostajNaslov: Re: Vježba ~ Azra   27/4/2008, 22:56

ladysara je napisao/la:
Azra je napisao/la:
čekajte želite nastavak na ovo ili neku drugu scenu?
Ja bi htjela nastavak ovoga,ti odluči.

Vidjet ću:)

_________________

"Dreamcatchers come in crochet and lace.."Zadnja promjena: Nymeria; 27/4/2008, 23:52; ukupno mijenjano 1 put. (Reason for editing : gramatika :))
[Vrh] Go down
Gost
GostPostajNaslov: Re: Vježba ~ Azra   28/4/2008, 23:09

ej...drago mi je da si ipak odlučila objaviti svoju priču. stvarno je dobra, edward i ekipa su super "pogođeni"...nastavi tako i daj nam još... Very Happy
[Vrh] Go down
dovoljno za zauvijek
stanovnik Forksa
avatar

Female
Broj postova : 3459

PostajNaslov: Re: Vježba ~ Azra   1/5/2008, 01:25

ajme, ja sam se toliko uživjela i iskreno - pomalo i patila Sad
Edwarda si stvarno jako dobro pogodila (osim dvije male zamjerke)... svi Cullenovi su takvi 'kakvi bi trebali biti'

neću sada pisati hrpu hvalospjeva jer i sama znaš koliko je ovo dirljivo.. no samo mi dvije stvari nisu sjele kak spada:

1. mislim da bi Edward, kada je rekao Belli da ju više ne voli, a ona to 'kao' prihvatila, reagirao u svojim mislima u nevjerici - on ne bi mogao vjerovati da ona tako lako prihvaća tu laž (i u samom Mladom Mjesecu on to njoj kaže)
2. Prebrzo si stavila smrt u priču. On je o smrti razmišljao tek kada je mislio da je Bella mrtva. Ne bi se on ubio zbog nje. Iako joj je rekao da se više nikad neće vratiti, vjerujem da bi pazio na nju - odnosno - i jest pazio (lovio je Victoriju) i zato se ne bi ubio - da ju uvijek može štiti - sve dok je ona živa

btw. ajd please - za mene hearts - napiši nastavak (sebično, znam) - oćeš? možeš pisati o njegovim mislima.. kada ode.... stvarno prekrasno pišeš...

pusa, azrić
[Vrh] Go down
http://dovoljnozazauvijek.blog.hr/
Azra
The hostess
avatar

Female
Broj postova : 2267
Lokacija : over the rainbow :)
Lik : Jace :)

PostajNaslov: Re: Vježba ~ Azra   1/5/2008, 23:11

dovoljno za zauvijek je napisao/la:
ajme, ja sam se toliko uživjela i iskreno - pomalo i patila Sad
Edwarda si stvarno jako dobro pogodila (osim dvije male zamjerke)... svi Cullenovi su takvi 'kakvi bi trebali biti'

neću sada pisati hrpu hvalospjeva jer i sama znaš koliko je ovo dirljivo.. no samo mi dvije stvari nisu sjele kak spada:

1. mislim da bi Edward, kada je rekao Belli da ju više ne voli, a ona to 'kao' prihvatila, reagirao u svojim mislima u nevjerici - on ne bi mogao vjerovati da ona tako lako prihvaća tu laž (i u samom Mladom Mjesecu on to njoj kaže)
2. Prebrzo si stavila smrt u priču. On je o smrti razmišljao tek kada je mislio da je Bella mrtva. Ne bi se on ubio zbog nje. Iako joj je rekao da se više nikad neće vratiti, vjerujem da bi pazio na nju - odnosno - i jest pazio (lovio je Victoriju) i zato se ne bi ubio - da ju uvijek može štiti - sve dok je ona živa

btw. ajd please - za mene hearts - napiši nastavak (sebično, znam) - oćeš? možeš pisati o njegovim mislima.. kada ode.... stvarno prekrasno pišeš...

pusa, azrić

Ajd hocu za vas....vec sam pocela....nisam ja ni htjela da bas sve bude isto kao u knjizi... Very Happy al zbilja cijenim sve kritike

_________________

"Dreamcatchers come in crochet and lace.."

[Vrh] Go down
missy Vampire
stanovnik Forksa
avatar

Female
Broj postova : 103
Lokacija : Split
Lik : Alice i Edward

PostajNaslov: Re: Vježba ~ Azra   5/5/2008, 09:56

Rogue je napisao/la:
Meni se ovo, eto, jako sviđa. Edwardovo stajalište. Mislim, u knjizi se prikazuje samo Bella i njena patnja. I Edward je patio.

uglavnom, svaka ti čast. Smile

Slažem se.
Azra odličan tekst...jako mi se sviđa!!Pohvale,pohvale,pohvale!!! Very Happy
Voljeli bi da nastaviš pisati...imaš dara!!! :face:
[Vrh] Go down
Azra
The hostess
avatar

Female
Broj postova : 2267
Lokacija : over the rainbow :)
Lik : Jace :)

PostajNaslov: Re: Vježba ~ Azra   6/5/2008, 18:11

missy Vampire je napisao/la:
Rogue je napisao/la:
Meni se ovo, eto, jako sviđa. Edwardovo stajalište. Mislim, u knjizi se prikazuje samo Bella i njena patnja. I Edward je patio.

uglavnom, svaka ti čast. Smile

Slažem se.
Azra odličan tekst...jako mi se sviđa!!Pohvale,pohvale,pohvale!!! Very Happy
Voljeli bi da nastaviš pisati...imaš dara!!! :face:

Eto još jednom hvala bow - ako imate neku kritiku slobodno ubacite nije na odmet... glomp glomp
thx svima

_________________

"Dreamcatchers come in crochet and lace.."

[Vrh] Go down
starless
stanovnik Forksa
avatar

Female
Broj postova : 102
Lik : Edward Cullen

PostajNaslov: Re: Vježba ~ Azra   3/6/2008, 17:42

WOW!! Azra, pa nisam znala da ovako lijepo pises! svaka cast, samo tako nastavi...ovaj dio sam procitala u dahu, 'pogodila' si ih sviju... clap
[Vrh] Go down
Azra
The hostess
avatar

Female
Broj postova : 2267
Lokacija : over the rainbow :)
Lik : Jace :)

PostajNaslov: Re: Vježba ~ Azra   3/6/2008, 18:43

starless je napisao/la:
WOW!! Azra, pa nisam znala da ovako lijepo pises! svaka cast, samo tako nastavi...ovaj dio sam procitala u dahu, 'pogodila' si ih sviju... clap

hvala...a nastavak će ubrzo Embarassed Very Happy

_________________

"Dreamcatchers come in crochet and lace.."

[Vrh] Go down
Sponsored content
PostajNaslov: Re: Vježba ~ Azra   

[Vrh] Go down
 
Vježba ~ Azra
[Vrh] 
Stranica 1 / 3.Go to page : 1, 2, 3  Next

Permissions in this forum:Ne moľeą odgovarati na postove.
Forks Forum :: Fan fiction natječaji-
Forum(o)Bir: