| Postoji li tema...? | |
|
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Raven Moderatorica

Broj postova : 481 Knjiga : Vještica iz Portobella Lik : Jacob
 | Naslov: Re: Postoji li tema...? 9/1/2009, 23:42 | |
| Vampyre Princess, već je odlučeno i obrazloženo zašto tih tema neće biti  _________________ Live simply. Love freely. Care deeply. Speak kindly.  |
|
 | |
Vampyre Princess stanovnik Forksa

Broj postova : 530 Lokacija : Zagreb Knjiga : U Anđeoskom liku zvijeri; Pomrčina; Fantom Opere Lik : Viktoria Faust; Draco Malfoy; Edward Cullen; Damian Di Santi
 | Naslov: Re: Postoji li tema...? 9/1/2009, 23:47 | |
| I u čemu je problem??? Samo sam dala dio svog mišljenja... |
|
 | |
Nymeria Moderatorica

Broj postova : 1133 Knjiga : Pjesma leda i vatre - Martin
 | Naslov: Re: Postoji li tema...? 9/1/2009, 23:55 | |
| - Vampyre Princess je napisao/la:
- I u čemu je problem??? Samo sam dala dio svog mišljenja...
Prvi post teme: - Kaia je napisao/la:
- Ukoliko želite otvoriti novu temu ali niste sigurni da li je već postojeća, pa bi eventualno došlo do (nepotrebnog) dupliranja ili samo želite pronaći nešto ali ne znate gdje i postoji li to uopće - ovo je mjesto za vas!
Predočite nam ukratko vašu ideju ili postavite pitanje, na istom mjestu u najskorije vrijeme Adm.&Mods. odgovorit će vam i uputiti vas kako i gdje dalje.
Dakle, tema je za to da netko pita da li smije staviti temu i Adm.&Mods. mu odgovore da ili ne, a ne za to da ljudi diskutiraju o tome da li je potrebna tema ili ne. |
|
 | |
Lena Reve stanovnik Forksa

Broj postova : 1063 Lokacija : Palazzo di Crepusculo Knjiga : Sumrak saga,UALZ,VA series,TMI, The host,Fallen.. Lik : Ian,Rose, Edward,Jace, Jem,Magnus, Damian,Luce,Daniel
 | Naslov: Re: Postoji li tema...? 14/1/2009, 00:09 | |
| Zanima me ako bih mogla otvoriti temu o pjesnicima iz razdoblja romantizma jer smatram da se tu ima o čemu raspravljati.. |
|
 | |
Senna stanovnik Forksa

Broj postova : 211 Lokacija : Lexsania - my imaginary place Knjiga : Na kraju duge, Twilight saga Lik : previše njih ♥
 | Naslov: Re: Postoji li tema...? 20/1/2009, 00:24 | |
| jel bi se mogla otvorit tema o snovima? mislim da bi ta tema mogla uspjeti, jer svi mi volimo pričati o snovima, a i tumačiti ih... |
|
 | |
Azra The hostess

Broj postova : 2267 Lokacija : over the rainbow :) Lik : Jace :)
 | Naslov: Re: Postoji li tema...? 20/1/2009, 00:28 | |
| - Senna je napisao/la:
- jel bi se mogla otvorit tema o snovima? mislim da bi ta tema mogla uspjeti, jer svi mi volimo pričati o snovima, a i tumačiti ih...
Iskreno o tome se može i u čavrljanju, nema potrebe to otvarati bezveze. Takve teme brzo zamru, a i nemaju baš neki značaj._________________ "Dreamcatchers come in crochet and lace.." |
|
 | |
Senna stanovnik Forksa

Broj postova : 211 Lokacija : Lexsania - my imaginary place Knjiga : Na kraju duge, Twilight saga Lik : previše njih ♥
 | |
 | |
Tella stanovnik Forksa

Broj postova : 1515 Lokacija : Novosibirsk Lik : Jake, Jasper, Alice
 | Naslov: Re: Postoji li tema...? 20/1/2009, 00:43 | |
| - Senna je napisao/la:
- jel bi se mogla otvorit tema o snovima? mislim da bi ta tema mogla uspjeti, jer svi mi volimo pričati o snovima, a i tumačiti ih...
Ja mislim da bi to bila dobra tema i nebi zamrla. Stalno sanjamo, ja sanjam stalno neke gluposti, no mislim da bi bilo dobro ,,tumačiti'' one recimo normalne, a i smijati se onim smješnima. |
|
 | |
volim_sumrak stanovnik Forksa

Broj postova : 539 Lokacija : Sisak Knjiga : Ponos i predrasude, Sniježnica i tajna lepeza, Kradljivica knjiga... Lik : Jacob
 | Naslov: Re: Postoji li tema...? 21/1/2009, 17:41 | |
| |
|
 | |
Rhianna Administratorica

Broj postova : 3775 Lokacija : Field of paper flowers Knjiga : Lavovi Al'rassana ~G.G.Kay Lik : Jehana
 | Naslov: Re: Postoji li tema...? 21/1/2009, 21:28 | |
| Da ali ta tema je o snovima kao inspiraciji - molim da se ne skrene u njoj na tumačenje snova. _________________ |
|
 | |
Marybeth Alice Black stanovnik Forksa

Broj postova : 44 Lokacija : Trčim s čoporom Knjiga : Sumrak saga, Kutija u obliku srca, Smogovci, Knjiga o groblju, Obilježena, Koralina Lik : Jacob, čopor, Alice, Emmet
 | Naslov: Re: Postoji li tema...? 23/1/2009, 22:30 | |
| Mene zanima jel bi mogla napraviti neku temu u kojoj bismo pričali o sebi, opisivali se i tak. Drugim riječima, da napišemo biografiju o sebi. A ak nemre to, da pišemo biografije o nekome, npr., o Anni Rice, Robertu Pattisonu, Viktorii Faust... Općenito, o glumcima, pjevačima, piscima i ostalim osobama koje su nam "važne" i o kojima bi htjeli znati... |
|
 | |
Amy Tarja Angel Lee stanovnik Forksa

Broj postova : 275 Lokacija : Tko to zna...? Knjiga : Sumrak tetraologija, Orkanski visovi, Sjećaš me se?, 100 poteza četkom prije spavanja... Lik : Rosalie, Jane
 | Naslov: Re: Postoji li tema...? 23/1/2009, 22:35 | |
| - Seleene je napisao/la:
- Mene zanima jel bi mogla napraviti neku temu u kojoj bismo pričali o sebi, opisivali se i tak. Drugim riječima, da napišemo biografiju o sebi.. A ak nemre to, da pišemo biografije o nekome, npr., o Anni Rice, Robertu Pattisonu, Viktorii Faust... Općenito, o glumcima, pjevačima, piscima i ostalim osobama koje su nam "važne" i o kojima bi htjeli znati..
Pa mislim da to možeš napraviti u ˝Predstavi se˝, a za ovo drugo, osobno, mislim da je nepotrebno..  |
|
 | |
Rhianna Administratorica

Broj postova : 3775 Lokacija : Field of paper flowers Knjiga : Lavovi Al'rassana ~G.G.Kay Lik : Jehana
 | Naslov: Re: Postoji li tema...? 23/1/2009, 22:36 | |
- Mene zanima jel bi mogla napraviti neku temu u kojoj bismo pričali o sebi, opisivali se i tak. Drugim riječima, da napišemo biografiju o sebi. A ak nemre to, da pišemo biografije o nekome, npr., o Anni Rice, Robertu Pattisonu, Viktorii Faust... Općenito, o glumcima, pjevačima, piscima i ostalim osobama koje su nam "važne" i o kojima bi htjeli znati...
O sebi možete pričati u "Predstavite se". Biografije pisaca možete pisati u tememama o njima u Knjižari. Što se pjevača i glumaca tiče oni ipak nisu tema ovog foruma osim ako su na neki način povezani sa sumrakom._________________ |
|
 | |
Red Vampiress stanovnik Forksa

Broj postova : 561 Lokacija : In a Galxy far, far away Knjiga : Mali princ, Pomrčina, Good Omens Lik : Seth, Crowley, Anakin Skywalker
 | Naslov: Re: Postoji li tema...? 17/2/2009, 17:37 | |
| Primjetila sam da neki citaju stripove, pa da o tome raspravljamo u cavrljanju ili... Znam da imamo anime i manga temu, ali mislim na stripove opcenito... Mozda nas je vise ali ne pricamo o tome. |
|
 | |
Rhianna Administratorica

| |
 | |

Broj postova : 561 Lokacija : In a Galxy far, far away Knjiga : Mali princ, Pomrčina, Good Omens Lik : Seth, Crowley, Anakin Skywalker
 | Naslov: Re: Postoji li tema...? 18/2/2009, 16:57 | |
| - Rhianna je napisao/la:
- Red Vampiress je napisao/la:
- Primjetila sam da neki citaju stripove, pa da o tome raspravljamo u cavrljanju ili... Znam da imamo anime i manga temu, ali mislim na stripove opcenito...
Mozda nas je vise ali ne pricamo o tome.
Gdje bi to otvorila? Pa ne znam... nadala sam se da ce se netko od vas sjetiti. Mozda u Plaži. Tamo je i Anime&mange. |
|
 | |
Marybeth Alice Black stanovnik Forksa

Broj postova : 44 Lokacija : Trčim s čoporom Knjiga : Sumrak saga, Kutija u obliku srca, Smogovci, Knjiga o groblju, Obilježena, Koralina Lik : Jacob, čopor, Alice, Emmet
 | Naslov: Re: Postoji li tema...? 22/2/2009, 00:27 | |
| Veliki sam fan djela Anne Rice, pa bi htjela otvoriti temu u Knjižari u kojoj bismo raspravljali samo o djelima Anne Rice. Znam da je ovaj forum vezan isključivo za Twilight serijal, ali mislim da bi njezina djela trebala imat neko mjesto u Knjižari gdje bi raspravljali samo o njoj i njenim djelima, a sigurna sam da nisam jedina koja to mislim. Slobodno me razuvjerite! |
|
 | |
Nymeria Moderatorica

Broj postova : 1133 Knjiga : Pjesma leda i vatre - Martin
 | Naslov: Re: Postoji li tema...? 22/2/2009, 00:34 | |
- Veliki sam fan djela Anne Rice, pa bi htjela otvoriti temu u Knjižari u kojoj bismo raspravljali samo o djelima Anne Rice. Znam da je ovaj forum vezan isključivo za Twilight serijal, ali mislim da bi njezina djela trebala imat neko mjesto u Knjižari gdje bi raspravljali samo o njoj i njenim djelima, a sigurna sam da nisam jedina koja to mislim. Slobodno me razuvjerite!
Slobodno to otvoriš u Knjižara -> Izlog. Tamo već ima tema o raznim piscima. Samo u prvom postu napiši par stvari o njoj i koje su njezine knjige. Vidi kako je to Rhinn napravila tu. |
|
 | |
~tanja~ stanovnik Forksa

Broj postova : 1068 Lokacija : ~somewhere only we know~ Knjiga : Gabriel's inferno Lik : Gabriel, Margot
 | Naslov: Re: Postoji li tema...? 22/2/2009, 01:12 | |
| - Red Vampiress je napisao/la:
- Rhianna je napisao/la:
- Red Vampiress je napisao/la:
- Primjetila sam da neki citaju stripove, pa da o tome raspravljamo u cavrljanju ili... Znam da imamo anime i manga temu, ali mislim na stripove opcenito...
Mozda nas je vise ali ne pricamo o tome.
Gdje bi to otvorila?
Pa ne znam... nadala sam se da ce se netko od vas sjetiti. Mozda u Plaži. Tamo je i Anime&mange. I jel otvorena ova tema na kraju? |
|
 | |

| Naslov: Re: Postoji li tema...? 22/2/2009, 15:38 | |
| Hmm. Pa i ne bas... A mogu zar ne?
|
|
 | |
Lana Elisabeth Johnson Administratorica

Broj postova : 2386 Lokacija : Rivendell... Knjiga : Gospodar careva by GGK Lik : Jane & Jake
 | Naslov: Re: Postoji li tema...? 22/2/2009, 18:10 | |
| Otvori u Plaži, ako ne bude neki odaziv na temu lako ju zatvorimo. |
|
 | |
Mary stanovnik Forksa

Broj postova : 724 Lokacija : Zagreb Knjiga : Twilight saga, HP, The Other Boleyn Girl, Kći lotršćaka...
 | |
 | |
Lady Moonlight Moderatorica

Broj postova : 2322 Lokacija : Faylinn Knjiga : Tigana Lik : Jane
 | |
 | |
Mary stanovnik Forksa

Broj postova : 724 Lokacija : Zagreb Knjiga : Twilight saga, HP, The Other Boleyn Girl, Kći lotršćaka...
 | |
 | |
Lana Elisabeth Johnson Administratorica

Broj postova : 2386 Lokacija : Rivendell... Knjiga : Gospodar careva by GGK Lik : Jane & Jake
 | Naslov: Re: Postoji li tema...? 22/2/2009, 20:25 | |
| Nismo već imali neku takvu sličnu temu? Onu u kojoj su se svi iživcirali i nakon 50 stranica nitko ništa nije postigao osim postova na granici prepucavanja i zaoštrenih odnosa - zato jer tu nema kompromisa i što god kažemo nečije stajalište nećemo promijeniti dok on sam ne odluči tako .. ? Nismo? Ah, onda otvorite ako baš želite :hi: |
|
 | |
Sponsored content
 | Naslov: Re: Postoji li tema...?  | |
| |
|
 | |
| Postoji li tema...? | |
|